Jee, tienasin kirpparilla 100e ja kävin sen kunniaks sushilla, nam! Tehtiin myös pipareita eilen kaverin kanssa, mutta yhtäkään en ole vielä maistanut... Sokerikuorrutuksen tekeminen ja levittäminen oli eräskin episoidi ja hyvät naurut siitäkin sai. Kämppä on tosin kuin pommin jäljiltä, kun on piparit leviteltyinä ympäri kämppää, pyykit kuivumassa, kirpparilta jääneet tavarat levällään ja kaverin pahvit ja lahjapaperit. Tiskatakin pitäis. Lupauduin tekemään sen...... ei hyvää seuraa. Onpahan ainakin aikaa nyt saikulla. Kaikki hommat on vaan sitä vastaan, miks sitä saikkua hain. Kädet, hartiat, olkapäät, niska ja muut on ihan kipeinä ja lihakset ehkä tulehtunu. No ehkä tästä selvitään. Mukavampaa on sitten aloittaa seuraavan kerran työt perjantaina 10,5 h työvuorolla.

Tänään pitäisi myös nähdä tätiä, vauvaa ja tädin kaveria. Vauva sai ristiäisissä nimen pari päivää sitten. Ristiäiset pidettiin toisella paikkakunnalla ja kotimatkalla saattoi hieman olla ahdasta. Takapenkillä oli nimittäin vauva kantokopassaan, täti, tädin kaveri ja koira. Minä sain istuu etupenkillä ihan rauhas, heheh...

Myös pikkusisko oli viikonloppuna käymässä. Oli mahtavaa! Oltiin nähty viimeks yli toukokuussa. Herkuteltiin tortilloilla, tacochipseillä ja karkilla. Vein sen myös Cafe Europaan juomaan soodat. Pikkusisko opiskelee painoviestintää ja oli tehnyt ensimmäisen kirjansa. Blancot sivut siinä oli, mutta kansista lähtien liimannut kaiken yhteen. Ja mä sain sen! Oikeestaan kinusin sen siltä itelleni..

Matkaan liittyen: Uusi pankkikortti tuli postissa, mutta nyt pitäs enää muistaa sen tunnusluku (sama kuin vanhassa)...