Jeij! Bangkok-Sydney lentolippu on vihdoin varattu. Sain tänä aamuna aikaseksi vihdoin ostaa sen. Tajusin sitten vain, että saavun Sydneyyn 13. perjantai, scaryyyy... Tippuuko kone vai kuinka hyvin Australian matka alkaa? Nyt sain siis vihdoin tulostettua kaikki lentoliput sun muut ja voin hakea Thaimaan viisumia. Ne nyt vaan sattuu haluamaan 2 värillistä passikuvaa, kaikenlaisia kopiota ja hakemuspaperin, jonne pitäis merkata paikka, jossa aion oleskella, suosittelija/vakuuttaja ja kaikenlaista muuta mielenkiintoista, joista mulle ei ole hajuakaan. Noh, aika hyvin oon nekin onglemat selvittänyt jo. Huvittavin kohta taitaa olla "traveling by:" airplane? :D
Vaikka osa asioista on vihdoin alkanut järjestyä, alkaa silti stressaamaan kaikki muut. Olen etsinyt kämppääni uuden asukkaan, mutta vuokraisännällä on ollu koko viikon puhelin kiinni eikä asiaan saa mitään varmistusta. Todella inhottavaa itseni ja sen uuden asukkaankin puolesta, kun asialla on aika kiire. Argh!!
Nyt pitäisi sitten saada se herra kiinni ja selvittää tämän asunnon kohtalo, pitäisi keksiä myös kamojen kohtalo ja tuleva paikka, lähettää se viisumihakemus, siirtää kirjat kaverin luo ja selvittää, ettei siitä koidu mitään ongelmia, etsiä kirpparipöytä ja viedä omat ja kavereiden kamat sinne, käydä kirjastosta lainaamassa parit matkakirjat, ilmoittaa joka paikkaan, että ei postia kiitos tai sitten sinne kaverille ja kaikkea muuta mahdollista!