Aah! Rakastan avokadoa! Avokadoa ja sitruunaa vaikka jauhelihapastan päälle..mmm.... Ja guacamolea. Tänään oli pakko taas testata tuo ruokayhdistelmää. Oikeastaan rakastan ruokaa, melkein mitä vain. Bird, aina valmiina, ruokaa vain naaman eteen. Rakastan sipsiä ja dippiä, valkosipulidippiä erityisesti, valkosipulia, sitäkin saa tunkea mihin vain. Mä rakastin myös niitä yläasteen "Yyöööö, vittu näyttää ihan vittu oksennukselta vittu" -kastikkeitakin. Mun mielestä ne näytti ja tuoksui hyviltä. Tosin en voi kieltää, etteikö meidän yläasteen sopista olisi löytynyt koskaan mitään epämääräistä... Mutta pääosin tykkäsin niistäkin ruuista, paitsi kumiperunoista ja maksalaatikoista. En pidä niistä vieläkään, mutta ehdoton inhokkini on homejuusto.
Yläaste ajoista onkin vierähtänyt tovi, noin hmm.. 7vuotta. Täytän siis puolentoista kuukauden päästä 21, jipii! Isot bileet, töissä luultavasti... Juhlin synttäreitä sitten matkalla. Ja uutta vuotta. Sillon en tosin ole töissä vaan lentokoneessa. Jatkolentoni Bangkokiin lähtee Frankfurtista Suomen aikaan 23.50. Great! Teillä lähtee lähtölaskenta jo melkein käyntiin ja minä kökötän lentokoneessa. Mäkin haluan juhliin, biletys on kivaa. Ehkä yhden uuden vuoden voi kuitenkin jättää välistä noinkin siistin reissun takia.
En vaan voi sille mitään, pakko hehkuttaa sitä reissua!!! Rakastan matkailua! En mitenkään osaa kuvitella asuvani elämääni suomessa, samassa talossa, samoissa askareissa, samassa missään. Seikkailu ja kaikki uudet jutut on mun elämä.