Tätini sai eilen pienen tytön!! Tänään menen katsomaan heitä sairaalaan. :)
Olen taas käynyt läpi sähköpostiani, ettei se aivan tukkeutuisi. Pistin eilen "annetaan vuokralle" - ilmoituksen nettiin ja kun tällaisessa suuressa opiskelijakaupungissa asun, niin voitte kuvitella mikä määrä sitä mailia on tullut näin syksystä. Toivon todella löytäväni sopivan asukkaan tänne, sillä kämppä ei ole mielestäni parhaassa mahdollisessa kunnossa, vaikka vuokrasopimuksessa asunnon kunnoksi on määritelty "hyvä". Antiikkinen uuni 60-luvulta ei tässä tapauksessa tuo lisää myyntiarvoa...
Päätin myös tiskata "pienen" tiskikasani vihdoin ja olen kerännyt kasan vaatteita ja kenkiä, jotka vien kirpparille. Kirpparikamaa kasautuu varmasti vielä paljon, sillä nyt on pakko ihan aikusten oikeesti heittää kaikki turhat kamat pois.
Radikaaleja tekoja on nyt hyvä suosia. Kaikki tämä pieni piipertäminen johtaa pian siihen, että mulla ei ole kohta kattoa pään päällä! Kyllä, annan asunto pois, heitän/myyn ylimääräiset vuosia kaappien nurkissa pölyttyneet tavarat pois ja loput kamat/vaatteet siirrän kavereiden nurkkiin. Keittiönpöytäni on päässyt jo hyvään käyttöön ystäväni uuteen kotiin. :) Uudeksi kysymysmerkiksi on syntynyt sohvan ja sängyn säilytyspaikka. En usko, että niiden vieminen erään luo on enää hyvä idea siinä vaiheessa, kun hänen etuliitteeksi lisättiin ex-.
Miksi näin? Lähden ulkomaille! Aasian kautta Australiaan. Reissua tulee tehtyä yhteensä 3 kuukautta tuolla puolella maapalloa. Suomeen palattuani lähden vielä Espanjaan ja kenties muuallekin Eurooppaan käymään. Tästä tulee mun ihan oma matka, ainakin tuolla Aasian suunnalla. Isäni asuu nimittäin Espanjassa ja äitini on muuttanut Australiaan. Aasiassa piti alkuksi olla matkassa tämän erään kanssa ja loppuaika sitten vielä yksin. Nyt matkaan koko reissun ajan yksin, kun tämä eräs dumppasi päivää myöhemmin, kun olin varannut omat lentolippuni.
Jännittää