Perjantaina sain ekaa kertaa kyydin töistä kotiin, mukavaa. Täti ja serkku olivat hakemassa ja sainpas samalla kuskattua pari banaanilaatikko kotiin. Jätin sukulaiset mun luokse nukkumaan ja lähdin itse halloween-bileisiin. Oli tosi kivaa, kuumaa, tanssia, kylmää vettä ja ihania ihmisiä. Olinkohan hieman törkeä, kun tullaan sukuloimaan toisesta kaupungista ja jätän ne yksin omaan kotiini. :D No ei, tuttua touhua tämä on ja nähdään usein muutenkin. Juttelin siinä rakkaan äitini kanssa valomerkin jälkeen 02.30am, outoa! Äiti olikin sillon valmistautumassa johonkin ulkoilmatapahtumaan ja kello oli siellä jo 11.30am. Minäpä jatkoin matkaa jatkoilemaan puoli tuttujen kanssa ja lauantaina oli ihan kuollut, kun kotoa heräsin.
Lauantaina käytiin sitten tädin ja serkun kanssa syömässä thaimaalaista. Muistot palasivat mieleen! Green curry coconut chicken and vegetables, mmmmmm.... Ehdoton ykkönen! Jälkkäriks friteerattua banaania ja jäätelöä ja täti tietenkin kustansi kaiken. Köyhä mikä köyhä, niin en itse voinut tarjota mitään.
Takas kotiin ja uusia vieraita vanhojen lisäks, niitä uusia sukulaisia nimittäin. Tungettiin siis tähän mun pieneen yksiöön minä, mummu, 2 tätiä, 2 serkkua (toinen ihan uusi söpöläinen) ja tädin poikaystävä. Oli melko tiivis tunnelma. :)
Sunnuntaina levyttelin yksin kotona koko päivän, enkä edes kaivannut muualle. Laiskottelun nimittäin osaan!
Oli mukava viikonloppu.